Онлайн магазин за професионално осветление за камера Enexter.com

Професионалното студийно осветление е наистина важно във фотографската професия. Въпреки че когато трябва да направим асоциация със занаята на фотографа, първото нещо, за което бихме се сетили, е камерата или фотоапаратът, но има много малки детайли, които са от съществено значение – стативи, стойки, осветление, светкавици, рефлектори и т.н. Именно тези малки детайли са ключът към професионализма, който лъха от добре направените снимки. Ако не съществуваше това фотографско оборудване, то всички можеше да се наречем фотографи, тъй като ежедневно правим най-различни снимки с телефоните си.

За отношението към малките детайли и стремежа към безкомпромисно качество се грижат служителите на онлайн магазин Enexter.com. Това е виртуално пространство, в което се предлага фото, видео и аудио техника, оборудване и аксесоари на много добри цени. Фирмата е официален партньор и оторизиран търговски представител на немските производители на техника от такъв тип – Enexter и Patoma Germany. Те са напълно №1 в това, което правят, тъй като продукцията им е от много висок клас, но същевременно се предлага на достъпни цени. Наложили са се като лидери както на европейския, така и на световния пазар в тази област.

Осветеността е условие, справянето с което зависи изцяло от вашия фотоапарат. Всеки нов модел, който излиза на пазара е с все по-голяма светлочувствителност и границата, при която трябва да се използва допълнително осветление (светкавица) се вдига.

За качествено осветление за камера и фотоапарати ви гарантираме, че може да се обърнете към Enexter.com. В сайта се предлагат всички видове фотографско осветление като студийни светкавици, постоянно осветление, компактни светкавици, рефлектори, софтбокс, принадлежности за предметната фотография, аксесоари за контролиране на светлината, фонови системи, фонове, стативи за осветление, релсови системи за осветление, аутопол системи, държачи, светломери, синхронизатори, синхронизиращи кабели, генератори и батерийни пакети и т.н.

Онлайн магазин за професионално осветление за камера Enexter.com

Посетете сайта Enexter.com и вижте разнообразието в продуктовата категория Осветление. Цените са много достъпни, а качеството е на световно ниво.

Това, което е особено голямо предимство на фирмата, е, че всички продукти, които са предложени в каталога, са в наличност на склад. Това автоматично означава, че няма да чакате безкрайно дълго да получите поръчания от вас продукт. Доставката се извършва в максимално кратки срокове – до един или два работни дни с куриерските услуги на Еконт. Съвместната работа с Еконт също е предимство, тъй като тази компания има най-развита мрежа от офиси на територията на цялата страна и клиентите имат лесен и бърз достъп до пратката си.

Всички артикули от категорията Осветление за камера и фотоапарати имат две години гаранционен срок, който не подлежи на промени, тъй като е фиксиран от съответния производител. При възникване на дефект в рамките на гаранционния срок, артикула е нужно да се върне в магазина за ремонт, или замяна с нов продукт. При констатация на дефектен продукт до 14 дни от закупуването му от Enexter.com се ангажират той да бъде заменен с нов, или да се възстановят заплатените от клиента средства в пълен размер, не по-късно от 15 работни дни, считано от датата, на която клиента е предявил рекламация. Ако имате допълнителни въпроси, може да ги зададете на 087 756 066.