Курс на БНБ, публикуван всеки работен ден в уеб сайта ви – как става?

Ако притежавате собствен сайт, то може би сте наясно, че не е достатъчно само и единствено да промотирате продукта или услугата си в него. Нужно е и нещо повече, за да привлечете и най-вече задържите вниманието на потребителите.

Много хора залагат на използването на модули и допълнение в уеб сайтовете си. Те представляват програмирани скриптове, които могат да бъдат от най-различно естество. Един такъв например е модулът, показващ актуален курс на бнб, изведен директно от сайта на банката. Ако се интересувате от валутните курсове, а и смятате, че би било полезно да поставите такова допълнение в своя сайт, посетете KursBnb.com. Там ще можете да видите и изчистения и лек дизайн на модула, който в никакъв случай няма да затормози вашия уеб сайт. След поставянето му, вие нямате никакъв ангажимент към него, защото работи автоматично и директно извежда информацията от сайта на Българска Народна Банка.

курс на БНБ

Курс на бнб е тема, която вълнува не малко от потребителите и с поставянето на този плъгин в сайта си, вие със сигурност ще генерирате по-голям трафик. Модулите при изработка на сайт са неразделна част от него, защото разширяват функционалността му и са перфектно допълнение дори за самата му визия.

Ако смятате, че идеята е добра и бихте желали да поставите модул с курс на бнб от KursBnb и във вашия уеб сайт, го направете още сега. Посетете KursBnb.com и вземете плъгина, който е създаден съобразно всички популярни системи, в това число WordPress, Joomla, Opencart.

Tagged on: ,