Валутни курсове на БНБ – покажи ги и в твоя уеб сайт

Ако винаги сте искали вашия уеб сайт да се превърне не просто в място, промотиращо и представящо вашия бранд или услуга, а по-скоро в любимо място на клиентите ви, даващо им ценна информация, то четете правилната статия.

валутни курсове на БНБ

Продължете надолу, за да разберете как можете да показвате валутните курсове на БНБ и във вашия уеб сайт.

Много е просто…Ако доскоро не е било възможно, сега е наистина лесно и не изисква нищо от вас. Да, точно така. Модулът, показващ валутните курсове на БНБ е напълно безплатен и не се изискват никакви средства от ваша страна. Достатъчно е единствено да посетите BnbKurs.com, където ще можете и да видите как изглежда самият плъгин. От там можете да се сдобиете директно с него и сайта ви ще дава наистина ценна информация на вашите посетители.

И, за да не се чудите, ви казвам, че информацията идва директно от сайта на БНБ, а не от посреднически сайтове. Тя е актуална и всеки ден бива актуализирана директно от сайта на Банката и след това извеждана на вашия сайт. Вече няма нужда и вие да влизате всеки ден в него, за да проверите валутните курсове на БНБ. Вече вашият уеб сайт може да бъде онлайн портал, даващ тази полезна информация на посетителите и по този начин може да се превърне в едно желано онлайн пространство.

Посетете BnbKurs.com и ще видите лекия и изчистен дизайн на модула с валутни курсове на БНБ, който по никакъв начин няма да затормози или забави сайта ви. Той е разработен за всички известни системи, в това число Joomla, WordPress и OpenCart. Така че както и да е изработен вашия уеб сайт, вие без проблем можете да се сдобиете с модула за валутни курсове на БНБ. Направете го още сега и се радвайте на вашето лично онлайн пространство!