Валутни курсове на Българска Народна Банка на сайта ви

Ако се интересувате от валутните курсове за деня, но Ви е писнало да влизате ежедневно в сайта на Българска Народна Банка, тази статия е точно за вас, защото ако продължите да четете надолу ще разберете откъде можете да получите безплатен модул с всички валутни курсове на Българска Народна Банка, който да поставите в своя уеб сайт.

Добре е да знаете, че за вашето онлайн присъствие е важно да помислите не само от гледна точка на представянето на продукта или услугата ви, но и от гледна точка на това да предоставите полезна информация на своите посетители. В това число влизат модулите с прогноза за времето, календар, Google карти, както и новите модули с валутни курсове на Българска Народна Банка.

валутни курсове на БНБ

Със сигурност, не сте единствените хора, които се интересуват от промяната на валутите и са свикнали да я следят ежедневно. Ако изберете да поставите такъв плъгин в уеб сайта ви, това със сигурност ще генерира трафик на сайта ви, както и ще направи добро впечатление. Хубавото на този плъгин е, че е напълно безплатен и е с изчистена и лека визия, перфектен за поставяне в уеб сайта ви.

Ако идеята ви допада, посетете Бнб.com откъдето можете да се сдобиете с него. Предимствата да го направите не са никак малко:

1. Безплатно е! Както знаете – няма безплатен обяд, но в случая има. Като предоставяната информация се взима директно от сайта на Българска Народна Банка, а не от посреднически сайтове.

2. Плъгинът ви предоставя изведена актуалната информация за валутните курсове на Българска Народна Банка всеки ден, без нужда от намеса от ваша страна.

3. Създадени са модули за всички най-популярни системи за изграждане на сайтове – Joomla, WordPress, Opencart

Какво по-хубаво? Ако идеята ви допадна, посетете Бнб.com още сега и се сдобийте с модулът за валутни курсове на Българска Народна Банка.