Перголи: за къде са подходящи?

Преголите, поставени в дома, са ефективно решение на проблемите с лошите метеорологични условия и откритите тераси, веранди, летни градини и други.

Монтирани пък на обществени пространства – позволяват създаването на полу-закрити помещения с приятна атмосфера, каквито са откритите части на много заведения и ресторанти. В следващите няколко изречения от тази публикация ще ви разкажем малко по-подробно за предлаганите от tenti.info перголи и възможностите им за монтаж в дома и не само.

Да вземем за пример популярните перголи с плат Blackout, които ще откриете монтирани на много места. Покривната им част е от PVC, като това не пречи на тяхната гъвкавост. Те позволяват от една страна постигането на добра защита, тъй като са водоустойчиви и имат 100% UV защита. А от друга страна бихте могли да ги събирате винаги, когато пожелаете, за да си осигурите изглед към откритото небе и да се радвате на свободната циркулация на въздуха.

Сред предимствата на този вид перголи, които ви предлагат от онлайн магазина на tenti.info, бива възможността за монтаж на всякакви пространства дори и с нестандартни размери. Това ги прави идеални за покритие на дворни пространства, които са по-обширни или построени поднестандартен ъгъл.

Перголи: за къде са подходящи?

В дома перголите с подвижен покрив биха могли да бъдат монтирани и на тераси, като няма значение дали живеете в апартамент, или в къща. Те осигуряват наистина добро покритие дори и при зимни условия, когато снегът не спира да вали. Спуснати могат да издържат до 100 кг сняг, в зависимост от модела.

В онлайн магазина на Tenti ще откриете няколко възможни разновидности на популярните перголи, като тези с марката Blackout са изгодни и висококачествени, което създава перфектното съотношение за постигането на комфорт и защита в дома. От друга страна, в случай, че се нуждаете от покривна конструкция на обществена площ, ако сте в бизнеса с ресторантьорството – перголите с отваряем покрив се монтират така, че около тях може да поставите и остъкление, което също да бъде подвижно.

Не пропускайте да посетите tenti.info уеб адреса, за да се запознаете по-подробно с всички характеристики на предлаганите от тях перголи само с няколко клика, още сега.