Видове градинско осветление

Когато искате да направите градината красива и уютна не само през деня – със сигурност ще се нуждаете от подходящо градинско осветление.

В тази връзка в следващите няколко изречения ще ви запознаем със спецификите на поставянето лапми, прожектори или фенери в градината от stoka.bg.

На пръв поглед да осветите кът от градината или да направите така, че тя да изглежда приказно и през нощта – не изисква много усилия. Всъщност обаче да изберете правилното градинско осветление и да го съчетаете подобаващо с екстериора и фасадата на къщата изисква не малко предварителна подготовка. Ето за това ще ви запознаем с най-важните неща при избора на различните видове осветление за градина.

Фенери. Фенерите са чудесно средство да придадете романтика на двора си. Тези, които ще откриете в stoka.bg онлайн магазина, са идеалното съотношение между цена и качество. С тях можете да аранжирате предната част на къщата или ако имате навес в градината, така че да изглежда максимално естествено и естетично.

Прожектори. Прожекторите не са създадени за декорация, а за осветяване на дадена част или от къщата, или от градината. Именно поради това външният им вид не е от особено значение.

Видове градинско осветление

Градински лампи. Те най-често влизат в употреба, когато искате да осветите дадена алея или пътека в градината, но могат да се поставят и в ъглите на зелената площ. Добре е, тъй като освен за осветяване – градинските лампи биват и декорация, те да подхождат на цялостната атмосфера и визия, която имате в двора.

Преди всичко за градинското осветление е важно да го избирате с желание и с предварителна идея за това, което искате да създадете. В случай, че не сте уверени в идеите си – можете да се консултирате със служителите в онлайн магазина за градинско осветление по всяко време. Те ще успеят да ви помогнат.

Не пропускайте да посетите stoka.bg – винаги, когато ви потрябва градинско осветление. Те ви очакват.