Как да изберете репродукции на картини?

Ако сте се ориентирали към избора на перфектната декорация за дома, то редно е да ви информираме, че най-добрият избор несъмнено са картините.

В зависимост от големината и наситеността си, всяка картина, която поставите в дома си, има уникалното свойство да създава определена атмосфера около себе си. Именно затова е добре внимателно да обмислите избора си на картини и ако заложите на творбите на световноизвестни автори – то днешната ни публикация е специално за вас.

В следващите няколко изречения ще разберете как да изберете репродукции на картини 1001kartini, които ще ви излязат значително по-изгодно. В сайта 1001kartini.com можете да откриете достатъчно богата галерия, измежду чиито картини да избирате своите за поръчка. Всяка една репродукция, изготвена от ателието на 1001 Картини, се рисува по техниката Жикле́-принт.

Тя представлява използването на висококачествени мастила върху професионално художническо платно (канаваца). Именно тази техника се използва от музеи като Лувър, Метрополитън, Ермитаж. Ако искате и вие да се радвате на професионално изработени репродукции чрез 1001kartini – можете още сега да посетите виртуалната им галерия и да добиете представа за какво точно ви говорихме до момента.

Как да изберете репродукции на картини?

Освен поръчката на вече изложените репродукции, можете да заявите и направата и на картина по ваш избор. Всяка една поръчка се изработва в рамките на 5 дни, като можете да се възползвате от опцията „преглед“ преди да заплатите. Накратко това може да бъде поръчката на репродукция на картина, която не сте открили в сайта.

Това ви дава предимство да се възползвате от свободен избор и да украсите дома си именно по този начин, по който желаете. Не пропускайте да посетите сайта 1001kartini.com, където ви очаква по-подробна информация за наличните репродукции на картини и тяхната цена. В случай, че изпитвате затруднение – винаги може да се доверите на специалистите от 1001 Картини ателието и те да ви препоръчат вариант за декорация или подарък. Доверете им се!