Продават ли се веган яйца в био магазините?

Със сигурност понятието „веган яйце“ ви звучи странно, понеже как хем ще е яйце, хем няма да е животински продукт?

Но не бързайте с изводите и реакциите, защото в днешната публикация сме избрали да ви запознаем именно с един такив био магазин на lifestore.bg, който предлага веган яйца. Какъв е съставът на едно такова яйце – нека разберем.

Веган яйцата всъщност не представляват изстински яйца, а смес с вкус на яйце, която обаче е съставена от изцяло природни продукти, без глутен. Една опаковка от прословутите веган яйца се равнява на 15 яйца, а изборът как да ги хапнете е изцяло ваш – дали бъркани, омлет или варени е изцяло по избор на купувача. Ето и какъв е съставът на веган яйцата: Нахутено брашно, царевично брашно, растителни стабилизатори: метилцелулоза, карагенан; растителен протеин, царевична десктроза, сол, куркума, набухвател: калциев карбонат; чеснова пудра. Вкусно не мислите ли? Приготвя се лесно с помощта на малко вода и растителна смес, с тях се разбърква 50 гр. от яйчената смес. На нагорещен тиган се изсипват яйцата, които започват да се отделят и да се запържват досущ като истински. За повече подробности около този интересен начин да похапнете веган яйце – можете да посетите био магазина lifestore още сега. Но нека видим и какви още изненади ви очакват на този уеб адрес.

Продават ли се веган яйца в био магазините?

Освен подобни причудливи смеси, които перфектно заместват всички животински продукти, от този био магазин може да пазарувате всякакъв вид хранителни добавки, естествена козметика и още уреди, книги, чаши и т.н. Не пропускайте да разгледате изцяло оборудвания био магазин на lifestore.bg още сега.