Как и къде изработват стилизирани народни носии?

Искали ли сте да си закупите народна носия? Ако да, то в следващите няколко изречения ще ви помогнем да разберете как и къде се изработват и съответно продават стилизирани народни носии.

На фона на всички модерни облекла, които се произвеждат и внасят – българската народна носия се смята за рядкост от масовия потребител, но ще ви изненадаме ли, ако ви кажем, че всъщност търсенето на подобен тип традиционни одежди е доста голямо. Един от най-дългогодишните производители и продавачи съответно на стилизирани народни носии е Пен Силует. Със седалище в град Пловдив pensiluet изработват всякакви носии от всички краища на страната и без значение къде се намирате вече може да поръчате своето традиционно облекло и онлайн.

Посещавайки интернет магазина им на pensiluet.com имате възможност да се запознаете по-подробно с дейността на фирмата. В сайта е изложен богат на брой снимков материал, който представя дейността на Пен Силует досега в областта изработка на стилизирани народни носии. Освен с български народни одежди – производителят се занимава и с ушиването и декорацията на всякакъв друг вид дрехи, както за танцови ансамбли, така и за индивидуални поръчки. Повече информация за дейността на pensiluet ще откриете посредством интернет – удобно и бързо.
Как и къде изработват стилизирани народни носии?
Нека обаче ви запознаем малко по-подробно с това какво представляват стилизираните народни носии от този производител.
Специфичното при поръчването на носия от pensiluet е, че когато тръгнете да избирате какъв точно облик да има дрехата или аксесоара – от магазина ще ви предложат голям набор от архивни кадри, с помощта на които можете да подберете желаната от вас шевица и различни декорации. По същия начин, а било и според вашия вкус, имате възможност да заявите от какъв материал да бъде ушита поръчковата стилизирана народна носия и в каква точно да бъде, т.е автентична или модерна. Относно цените – те се формират в зависимост от използваните материали, начина на изработка и т.н. Можете да научите повече подробности с един клик на мишката върху pensiluet.com.