Мястото на новите технологии при слуховите апарати Siemens

Преди повече от 130 години е изобретено първото устройство за подобряване на слуха, наречено Фонофор.

Създателят му се казва Вернер фон Сименс и като че ли това предопределя лидерството на марката Сименс при съвременните слухови апарати. У нас можете да намерите широка гама слухови апарати Сименс в sonioton.com – Фирма която повече от десет години се доказва като надежден партньор в грижата за здравето на слуха. Сониотон разполага с модерен и лесен за използване онлайн магазин и Център за слухово протезиране, така че се превръщат в надежден партньор. Високите резултати, които се постигат при новите модели слухови апарати се постигат на база включване на все по-голям процент нови технологии в устройството им.
Мястото на новите технологии при слуховите апарати Сименс и слуховото протезиране като цяло е резервирано още преди години. Развитието на медицината и постигането на желаните резултати при лечението на редица заболявания се дължи на навлизането на все по-усъвършенствани технологии в областта. Както една хирургическа интервенция е по-надеждна с модерна апаратура, така и слуховите качества се подобряват значително при хора, използващи нови модели слухови апарати СИМЕНС.

Мястото на новите технологии при слуховите апарати Siemens

В доклад на ЕС се посочва, че около 10 % от населението на всяка държава в света страда от различни хронични заболявания или увреждания. Голяма част от тях се пада на слуховите увреждания, защото те могат да се дължат на редица причини и да имат различен характер. Именно поради този факт слуховите апарати е необходимо да бъдат гъвкави по отношение спецификата на всяко слухово заболяване. Сониотон е лицензиран и сертифициран център по слухово протезиране, който предлага цялостни услуги по протезиране и избор на най-подходящия апарат. Може да ползвате и помощи, отпуснати от държавата на нуждаещи се лица.
За да илюстрираме позитивите, които имат новите технологии при работата на слухови апарати Siemens, ще ви обърнем внимание на 4–каналната система за потискане на околния шум Adaptive Noise Reduction и системата за оптимизиране на говорната реч Speech Direct на Siemens, позволяващи по-естествено, комфортно и качествено чуване. Анатомичната форма, нано защитен слой и управление от специализиран интерфейс са само част от предимствата, които ще получите със слухов апарат Сименс.