Няколко съвета за тениска с щампа

Водещата тенденция в модата за малки и големи е спортно-елегантният стил. На практика това е стилът, който в най-голяма степен отговаря на натовареното ни ежедневие. Запазена марка за удобство и добър външен вид е станала тениската.

На пръв поглед тази толкова обикновена и дори не много красива дреха ни дава възможности да я направим изключителна само с добавянето на подходяща щампа от http://тениски.net/
Онлайн магазинът работи с фокус върху клиента и няма никакви ограничения. Можете да избирате от каталог с готови предложения за щампиране или да им изпратите свой собствен проект и ще получите мечтаната тениска без досадно обикаляне по магазините и излишно губене на време. Цените в магазина са изключително ниски и това се дължи на модерните технологии, с които се работи. Така се постига максимално качество на щампите и минимални разходи за фирмата, които резултатно дават по-ниски крайни цени. Предложени са тениски в универсалното бяло и черно от 100% памук и всички възможни размери с подробно описание, за да се избегнат всякакви тревоги относно кой е точният размер блуза или тениска.

Няколко съвета за тениска с щампа

Съветите, които дават на сайта са свързани с правилното третиране на тениската с щампа, което ще увеличи неимоверно живота й и няма да доведе до никакви промени, независимо колко често я носите. На първо място трябва да я перете на ниска температура(30-40 градуса) и винаги обърната наопаки. Същото важи за гладене и простиране. Когато в тези условия тениската е наопаки, предпазвате едновременно основния цвят от избледняване, а от друга-щампата от повреди.

Много често се случва щампата да се напука или олющи и това се дължи на пренебрегване на някои от горните препоръки. Друга основна причина за разваляне на щампата е ниското качество или неподходящата материя, върху която е поставена. Именно поради тази причина от тениски.net работят единствено и само с изцяло памучни тениски, които не крият риск от свиване или разтягане в течение на времето.

Що се отнася до щампата, можете да избирате от готовия каталог на онлайн магазина или да предложите свой собствен проект, който ще бъде изпълнен в най-кратки срокове. Няколко съвета за това как да направите една тениска уникална само с щамповане можете да намерите на много места, но единствено от вашите предпочитания зависи какво точно ще изберете. Ето това са нашите предложения:
– забавни надписи- да бъдете остроумен е качество, което може да ви донесе много позитиви или най-малкото добро настроение.Възползвайте себе
– флорални елементи или геометрични фигури- можете да превърнете една съвсем обикновена тениска в произведение на изкуството, стига да заложите на стилна и оригинална щампа. Различните течения в изкуството ви предлагат почти неизчерпаем източник на идеи
– анимационни герои. Те са класиката, когато става въпрос за детски или младежки дрехи, но всъщност няма никакво ограничение в това кой може да ги носи.
– известни марки- можете да превърнете обикновена тениска в маркова такава, само с една щампа. А цената ще си знаете само вие.