Защо котлоните за вграждане са бъдещето на кухните?

Бързото технологично развитие ни изправя пред определени предизвикателства, но и неимоверно улеснява живота ни дори спрямо този на родителите ни. Пример за това как новото и традицията работят в услуга на клиента са електроуредите за вграждане.

Предимствата, които получавате с котлони за вграждане Тека са рационализирането на разходите за електричество и времето за готвене. Иновативната технология на този модерните котлони за вграждане ви позволява да готвите с по-голяма работна площ и да се възползвате от редица улеснения и нива на полезно действие, които доскоро бяха недостижими.

Основното разделение на котлоните за вграждане е според начина им на действие- индукционни или традиционни електрически.
Защо котлоните за вграждане са бъдещето на кухните?
Индукционните котлони, за разлика от останалите котлони загряват директно съда за приготвяне на храната, без да имат нагряващ елемент. Това се получава чрез силен високочестотен електромагнит, който създава електромагнитно поле и чрез индукция загрява съда. с други думи, когато магнитен материал се постави в това електромагнитно поле в него се индуцира енергия и той се загрява. Така вие се предпазвате от изгаряния, не се излагате на непоносима жега, когато готвите и най-вече пестите време и разход на енергия. Като минус на индукционните котлони може да се сметне несъвместимостта им с алуминиеви и медни съдове за готвене, но и това не е съвсем недостатък, а просто крачка към здравословното хранене. Алуминиевите съдове, например, предизвикват окисляване и понижават качествата на храната.

Мисълта за облекчаване забързаното ни ежедневие е видна от функцията за поддържане на храната топла, смарт технология за защита и максималното улесненото почистване на стъклокерамичния плот. Поради функционалността си и модерния дизайн котлоните за вграждане са бъдещето на кухните.

Но откровено модерното е също рационалното. Именно поради тази причина немският лидер в производството на котлони и електроуреди за вграждане Тека работят с фокус върху клиента. Не можете да си закупите директно от тях предложените уреди, но можете да ги намерите на цени по-ниски от тези в официалния им сайт при основния дистрибутор за страната със седалище в София и сайт тека.com. Сравнението между цените при дистрибутора и големите магазини за техника като Технополис и Техномаркет красноречиво говори, че има само едно място у нас, където можете да закупите немските електроуреди за вграждане и това е сайта на официалния им дистрибутор. Посетете го и се убедете сами.