Вечните анимационни герои и детските дрехи онлайн

Малко жълто и приказливо..що е то? Миньон, разбира се. Всички сме израснали с любимите си анимационни герои и с обич си спомняме за тях в зрелите си години.

Можем отново да си подарим радост и емоция с анимационни герои на детски дрехи онлайн чрез e-kids.bg Магазинът работи с висококачествени дрехи от Англия, Франция, Холандия, Германия и др. европейски държави и понеже обича и децата, родителите- цените са повече от преференциални. Що се отнася до анимационните герои, ако скоро не вие оставало време да гледате новите филмчета, ще ви разкажем накратко за тях:

Мики маус – той е един от вечните анимационни герои и е създаден преди 89 години.
Вечните анимационни герои и детските дрехи онлайн
Дядо Маус обаче не остарява и продължава да се появява върху дрехите на малки и далеч по-големи деца.

Миньоните-банда малки жълти същества, които напрактика са „митологични“. Те съществуват на Земята много преди хората и еволюират от едноклетъчни само с единствената цел да служат на най-проклетите господари. Оказва се, че в стремежа си да им служат подобаващо, мининьоните затриват едни от най-големите злодеи в човешката история като Чингис хан, Наполеон и др. С една дума малките бърборковци напълно заслужават честта да красят някоя детска блуза

Енгри Бърдс – филмът е създаден по изключително нашумялата компютърна игра и разказва за доста странното селище на птиците, където всички трябва да са търпеливи и добри… и, разбира се, много миролюбиви. Всичко това трае, докато не се появяват зелените прасета, които планират да си направят омлет от яйцата на пилетата. И както се досещате такава ситуация изисква необикновен герой, който не закъснява.

Хелоу Кити – измислена е през 1974 от японската компания Санторио като нейн прототип е бялата котка от книгите за Алиса. Но в последствие заживява свой собствен живот и започва да има семейство и умения.

Независимо дали сте фен, или само сте чували за тези анимационни герои, бъдете сигурни, че те много ще зарадват хлапето. А максималното улеснение при пазаруване предлага e-kids, където подновяването на детския гардероб става приятно занимание, ненатоварващо излишно семейния бюджет. Посетете го и се убедете лично!