За какво може да ни е полезно кокосовото олио?

Ако имате желание да готвите и да се храните здравословно, вероятно събирате различни мнения и съвети и проверявате лично редицата характеристики, които сте се научили да следите.

В случай, че още не сте се запознали или търсите подходящо кокосово олио, можете да го намерите в страниците на www.bio-vital.net. Био продуктът на Ханою е 100% органичен и е студено пресован. Изработката от свежи кокосови орехи го прави приятен и ароматен. За какво може да ни бъде полезно кокосовото олио с bio-vital.net? Поради високото си съдържание на мастни киселини, като лауриновата киселина, която има функцията да запазва имунитета на организма, био олиото от кокос също спомага за стимулиране на обмяната на веществата и има енергитизиращ ефект.
За какво може да ни е полезно кокосовото олио?
Можете да го използвате за готвене, както и за директна консумация и не на последно място за козметични цели. Както за косата, така и като всекидневна грижа за кожата Virgin coconut oil ще ви донесе приятно и меко усещане. В много видове лечителски практики се използва кокосовото олио. Използва се и за жабурене на устата и за различни терапии с аромат на кокос. Тъй като се доставя в суров вид от Ханою, то може да се използва и за диетични цели. Можете да използвате олиото от кокос за повишаване на имунната система, както и за усвояването на захар в организма – то намалява симптомите на хипогликемия.

Като силен антиоксидант, кокосовото олио помага на тялото да използва по-пълноценно есенциалните масни киселини ( Омега 3, както и Омега 6 и Омега 9). Добрата комбинация с други суперхрани прави олиото от кокос още по-въздействащо. Комбинацията с тези, които са богати на Омега 3 засилват двойно действието на кокосовото олио. Препоръчителният дневен прием зависи от теглото, като за 23 кг. той е една лъжица на ден. Запознайте се повече в сайта за това как точно се употребява кокосовото олио и има разлика в различните дни на консумация.