Идеи за декорация от интересния магазин за бижута

Гривните и колиетата от естествени камъни са чудесно допълнение за спортно-елегантен стил и се смята, че имат лечебни свойства и повишават тонуса и доброто настроение. Навярно сте чували, че посещавайки магазин за бижута в интернет, можете да се възползвате от много по-голямо разнообразие и лесен избор. Пример за такъв е jewelry-dynasty.com, който освен бижута, предлага и сувенири:
Идеи за декорация от интересения магазин за бижута
Нека започнем с най-известното – слона. Тези малки и симпатични фигури се поставят с опашката към вратата т.е. хоботът им трябва да сочи вътрешността на помещението или прозореца. Според вярванията една, три или седем такива фигурки ще ви донесат щастие и късмет, както и улеснение в трудни за вас моменти или начинания. Слонът символизира също сила и издържливост и би бил чудесен подарък, когато искате да кажете на ваш приятел, че вярвате в него и му пожелавате успех. Съчетанието на такава фигурка и юка като стайно растение засилва неговото действие. Ако харесвате стайни растения, които не изискват много грижи и си растат, общо взето сами, препоръчваме ви да си вземете спатифилиум. Още е известно като „женско щастие“ и помага за пречистване на егото и намиране на истинската любов. Би могло да се комбинира отново с фигура на слон или на лебед. Ако искате бързо кариерно развитие и успехи от финансово естество би било добре да се сдобиете с фигура на жаба и пахира – „дървото на парите“. Разположението им трябва да бъде в непосредствена близост като можете да добавите съд с вода или декоративен фонтан, което ще засили допълнително действието на жабата. За любителите на мистичното, предлагаме да се сдобият с фигура на бухал или сова от онлайн магазин за бижута. За тях се знае, освен че са символ на знанието и мъдростта, че помагат на притежателя си да погледне в бъдещето си, засилват шестото му чувство.

В крайна сметка дори и да не изпълните предложените заигравки с декорацията по-горе и не вярвате в предания и символики, можете да поставите фигурките, както пожелаете и те отново ще ви радват – със стила и красотата си. За ценителите на по-модерната визия препоръчваме фигурите от дърво с нестандартна визия. Една от най-впечатляващите представя стилизирани човешки тела, преплетени в знака за безкрайност. Какво по-хубаво послание за подарък и за край на тази статия, освен : „Бъдете вечно влюбени!“