Климатиците Mitsubishi предлагат технологии от ново поколение

Чували ли сте за климатик от ново поколение?  Разбира се, с напредването на технологиите, е напълно невъзможно да не поговорим и за промяната на климатичните технологии.

Днес ви предлагаме да се потопим в света на климатиците Mitsubishi, които заемат едни от челните места. Но на какво се дължи тяхната популярност?

Смятаме за редно да ви съобщим, че климатиците с марка Мицубиши са малко по-скъпи от някои други марки. Но това не е просто прищявка на компанията, а по-високата цена се дължи на различната технология, с която те работят.

И за да ви успокоим, преди дори да сте си помислили, че е просто невъзможно да се сдобиете с климатик от тази марка, ще ви кажем, че можете да се възползвате от предложенията на електронен магазин за климатици. В него ще откриете моделът, който е най-подходящ според вашите изисквания. Освен това ще останете доста приятно изненадани от ниските цени.

И последният фактор, който наистина може да ви убеди, онлайн магазинът е идеалното място, от което можете да се сдобиете с климатик Мицубиши, е безплатният монтаж.

Технологиите от ново поколение са плод на дългогодишни проучвания от страна на Mitsubishi. Целта е да бъде сведен до минимум излишният разход на електроенергия и високите цени, което всъщност се постига от инверторните климатици на компанията. Те поддържат желаната и зададена от вас температура, изразходвайки минимално количество електроенергия, тъй като мощността на компресора автоматично се намалява при достигането й.

А как да преценим каква мощност на компресора ще бъде подходяща за дадена помещение? Всичко, което трябва да направите, е да изберете точната мощност, което може да ви затрудни, тъй като при климатиците тя се измерва в BTU, което е съкращение от Британски топлинни единици.

Но не се притеснявайте, тъй като можете лесно да превърнете BTU във ватове, в които всъщност се измерва мощността на повечето уреди. Нужно ви е да знаете само, че 1W = 3.41 BTU и можете сами да прецените дали получената мощност във ватове отговаря на размерите на помещението.

Друго огромно предимство на климатиците Mitsubishi е наличието на специален филтър. Неговата основна роля е да пречиства въздуха, в който има прах, алергени и вредни микроорганизми. Ето защо Mitsubishi ни предлагат един чудесен начин да дишаме чист въздух у дома или в офиса, дори ако живеем в някой голям и замърсен град.

Надяваме се, че днешната ни статия за ниски цени на климатик в София ви е убедила в превъзходствата на климатиците Mitsubishi, които напълно заслужено се славят като едни от най-добрите.