Какво отличава Suunto от други спортни часовници

Часовниците Suunto са популярни със своите уникални функции. Марката успешно предлага на пазара компаси, подводни компютри, както и на ръчни часовници, които приличат на малки компютри. Марката Suunto е една от най-харесваните от почитателите на приключенията, на изкачванията в планината и на гмурканията във водата. Те са висококачествени продукти и се отличават както по отношение на модерния си дизайн, така и по функции. Работят изключително точно и прецизно.

Колекцията Suunto Сore осигурява цялата необходима на авантюристичните души информация като например данни за приближаваща буря или лошо време. Така всеки може да планира по-лесно пътуванията си. Алармата, предупреждаваща за буря, е една от уникалните възможности на моделите от колекцията Сore на Suunto. Тя е предназначена за феновете на приключенията. Моделът часовник за мъже Sunnto Core е достъпен в няколко цвята и така всеки клиент може да си избере най-подходящия за себе си продукт. Той осигурява различна полезна информация. Той има алтиметър, който предоставя необходимата информация за достигната в планината височина.

Барометърът измерва и записва въздушното налягане и прогнозира промените във времето. Suunto Vector е друг интересен продукт на марката. Той също разполага с много функции, които биха подсигурили едно безпроблемно приключение сред природата. Предпочитан е от атлети, професионални скиори, планинари и военни. С него се работи лесно и може да се използва в тежки атмосферни условия. Освен това Suunto Vector има електро-луминисцентно осветление и батерия, която може да се презарежда и да се използва по всяко време. Всички модели на компанията превъзхождат конкурентни продукти по отношение на издръжливост и възможности. Те са едни малки компютри, изработени от материали, които ги правят подходящи за ежедневна употреба. Часовникът Suunto Ambit2 S Red е нов и доста впечатляващ продукт на марката. Той разполага с вграден GPS и може да се използва от почитател на различни видове спорт. Има 3D компас, алтиметър, функциа за измерване на калориите. Може да измерва и пулса. Интересна възможност на часовника е прави задълбочени анализи на данните от упражненията.

С термометъра му пък собствениците могат да се осведомят за актуалната температура и да се предпазят от премръзване или прегряване. Подходящ е за използване от почитатели на бягането, плуването и карането на колело. Може да преминава през различни режими на работа и да функционира в синхрон с практикувания по същото време спорт. Този мини компютър има и опция, която осведомява за оптималния ефект от тренировките и периода за възстановяване. Всички тези екстри със сигурност ще се харесат на феновете на активния начин на живот. Часовниците с марка Suunto са се доказали на пазара като едни от най-здравите и атрактивни във функционално отношение продукти.