Глутаминът за по-добро здраве и фитнес форма

Глутаминът е аминокиселината, която присъства в най-големи количества в организма В. Затова глутаминът трябва да се приема не само с храната, но и с допълнителни хранителни добавки. Каква е функцията на глутамина спрямо организма? Тази аминокиселина има благоприятен ефект върху мускулите, черния дроб, хранителния тракт, мозъка и имунната система. съдържанието глутамин в организма се изчерпва изключително бързо, особено при трениращите хора. Това води до чести настинки и болести. Ето защо трябва да приемате допълнително глутаминови хранителни добавки. Те засилват имунитета на организма Ви и намаляват загубата на мускулна маса.

Глутаминът е аминокиселина, която ускорява горенето на мазнини преди и по време на тренировка. Тази аминокиселина осезаемо засилва метаболизма, когато мускулите Ви несе натоварват. Друга важна функция на глутамина е да защитава имунната система. Той възстановява мускулите Ви и така можете да тренирате с по-малко болки в мускулите. Глутаминът засилва секрецията на хормона на растежа и по този начин той изгаря мазнините в организма.

Количеството глутамин силно се отразява значително върху килограмите Ви. Глутаминът подобрява фитнес формата Ви и здравето на организма Ви. Той също намалява негативните ефекти на кортизола, което го превръща в необходима хранителна добавка на хората с хроничен стрес. Ако имунната Ви система е отслабнала след последната настинка, вземете глутамин. Приемът му има свойството да възстановява организма.

Ако искате да отслабнете или да стегнете мускулите си, глутаминът е хранителната добавка, която задължително трябва да приемате. С нея ще постигнете изумителни резултати и ще Ви накара да се гордеете със себе си.