Какво представляват хибридните таблети

Както ясно личи от заглавието, днес ще поговорим по-подробно за хибридните таблети.  Всъщност ще споменем главно един, който е най-новият и определено заслужава пълното ни внимание. Става дума за таблетът Yoga, който е разработен от компанията Lenovo. Този таблет наистина ще ви изуми, тъй като може да се похвали с невероятни параметри и едновременно с това ни предлага невиждани до момента функционалности.
Въпросните параметри наистина превръщат таблета в номер едно на пазара в момента. Той има HD дисплей с резолюция 1280 х 800 пиксела, като можете да изберете дали да се спрете на по-малкия вариант, който е 8-инчов или пък на по-големия, което е 10. Освен това е важно да отбележим, че и двата варианта на таблета са изключително леки – 400 и 600 грама. А имайки предвид, че батерията е с капацитет от цели 6000 mAh, теглото наистина е невероятно. Огромната батерия ще ви осигури до 18 часа работа с устройството, което означава, че няма да ви се налага час по час да търсите контакт, за да включите зарадното.
Основната камера е 5-мегапикселова, а предната е 1.6 MP.
ТаблетътYoga е спечелил названието си, защото е проектиран така, че да може безпроблемно да заема три позиции, които са и най-честите начини на употреба на един таблет. Първата позиция е „tilt“ и тя разкрива пълния потенциал на широкия зрителен ъгъл, защото се ползва, когато играете на различни игри или пък просто, когато сърфирате в мрежата. Втората позиция е „hold“ и при нея захватът е изключително удобен, защото ръцете наподобяват позицията, която имат, когато четете списание или книгата. Третата позиция пък се казва „stand“ и при нея трябва само да завъртите страничния цилиндър на 90 градуса и да извадите вградената стойка, за да може таблетът на стои изправен, когато поставите върху бюро или маса.

Tagged on: