Какво включва евтиният онлайн магазин

У нас все по-често находчивите търговци разбират, че ако искат да се радват на добри продажби, трябва да имат и онлайн магазин.  Както сами се досещате, онлайн магазинът на ден може да бъде посетен от хиляди посетители, докато това не може да се случи с физическия. А и самите потребители все по-често предпочитат да пазаруват, разположили се удобно у дома, отколкото по цял ден да обикалят навън.

Но много хора смятат, че ще им бъдат необходими невероятно големи средства, за изработването на евтин онлайн магазин. Не се притеснявайте, съществуват фирми като 3Д Уеб Дизайн, които ви предлагат тази услуга на цена само от двеста лева. Звучи наистина евтино, нали?

Най-добрата новина е, че за тази скромна сума ще получите всичко, което ви е необходимо, за да имате работещ онлайн магазин. В случай, че нуждите ви се променят, винаги можете да го надградите на ниска цена.

Онлайн магазините за двеста лева ви предлагат стандартна Seo оптимизация, с която да се класирате на по-предни позиции в Google. На ваше разположение е и брояч на уникалните посещения всеки ден.

Вие избирате каква да бъде визията на онлайн магазина ви. Това включва какъв цвят да бъдат заглавията на продуктите, модулите, линковете и текста. Шрифтът също зависи от вашите предпочитания. Подредбата на модулите, както и разположението им също е във ваши ръце. Също така можете да избирате между 20 различни вида на бутоните, както и какъв размер да бъдат изображенията на различните продукти. По ваше желание броят на продуктите на всяка страница може да бъде променен.

За двеста лева получавате и простичко лого, както и оформление на горната и долната част на началната страница, също и икона с визията на сайта. Евтиният онлайн магазин ви предлага и два различни езика, като можете да избирате между български, английски, френски, немски, испански и руски език.