Запознайте се с най-добрите смартфони на пазара за телефони

Търсите добър смартфон и се интересувате кои са най-добрите смартфони на пазара за мобилни телефони? Вие сте на правилното място! Следва да научите, кои са най- добрите смартфони за 2013 година.

Samsung Galaxy Note 3 е един доста голям телефон, който е силно предпочитан от почитателите на смартфони. Ако харесвате големите дисплеи, този модел е за Вас. Телефонът е с тегло 168 грама, което го прави 8 % по-лек от Samsung Galaxy Note 2. Освен това той е по-тънък от предходния си модел и дисплеят му е 1080p OLED.

мобилни телефони

LG G2 има 5. 2 инчов LCD дисплей. Телефонът е бърз и си заслужава цента. Не се колебайте да го купите. Камерата е 13 мегапиксела. Не е ли една добра причина да го имате?

iPhone 5S е един отново прецизно изработен модел на Apple. Смартфонът доста си прилича с предходния му модел iPhone 5, но притежава нови вътрешни модификации. Една от модификациите е новият OS. Скенерът за пръстови отпечатъци също е нещо ново. Той улеснява максимално експлоатацията на телефона. Камерата на този мобилен телефон е 8 мегапиксела. Камерата е подобрена с двойна LED светкавица. Телефонът отново разполага с App Store който съдържа хиляди полезни мобилни приложения.

Sony Xperia Z1 е един от водещите мобилни телефони от poruchai.bg на пазара за телефони. Дисплеят му е 5 инчов, а камерата е 20 мегапиксела и притежава многобройни екстри. Батерията му е 3000mAh battery, а процесорът е Snapdragon 800. Тези характеристики правят Sony Xperia Z1 един от най-предпочитаните телефонни апарати.

HTC One има стилен дизайн – той е ултратънък и нежен. Телефонът притежава 4 четириинчов дисплей с Full HD резолюция. Камерата е 4 мегапикселова. Камерата разполага с популярната HTC’s UltraPixel technology.

Това са петте най-добри смартфона за 2013 година. Ако имате възможност, не пропускайте да притежавате един от тях. Убедете се сами в качествата им, телефоните наистина си струват!