Съвети за мъжките спортни обувки

Да спортуваш е здраве.  Това безспорно е така, особено когато се практикува редовно и с хъс. Няма как да не усещате прилив на огромна енергия след всяка тренировка, а и тялото ви е благодарно, защото сте му дали така нужното движение. Подготвихме тази специална статич, за да ви дадем няколко ценни съвета за това какви мъжки спортни обувки трябва да изберете според спорта, който сте избрали, защото и тук има няколко правила.
Баскетбол
Баскетболът е един от най-вълнуващите колективни спортове. Но определено при него често има контузии в областта на глезена, затова и обувките ви трябва да са високи и да го поддържат стабилен. Добре е да потърсите и специална подметка, която пружинира и не натоварва допълнително коляното и глезене от постоянното подскачане.
Футбол
Класиката в жанра – фурболът. Той има милиони фенове по света и много мъже ритат редовно просто за удоволствие, За тези тренировки им трябват мъжки обувки от bg-look с шипове на подметките за здраво сцепление с терена.
Волейбол
Волейболът е един от най-красивите спортове, разбира се това е по наше скромно мнение. Обувките, които са ви нужни, за да го тренирате, не са много специфични. Просто изберете такива с гумени леки подметки.
Бягане
При този спорт правилата са различни за тичане навън и в зала. Ако бягате на закрито, просто купете обувки със стабилна подмет. Но за бягащите навън тя трябва да е с дебел грайфер, за да не усещате всички неравности по пътя. Горещо ви молим да не тренирате босо бягане, защото то ще навреди изключително много на стъпалата ви.
Фитнес
По принцип точно мъжете залагат насиловите тренировки и за да се справят добре с тях им трябва обувки с дебели и стабилни подметки. Ако ли пък не вдигате големи тежест, всякакви леки маратонки са подходящи.
Тенис и скуош
Мъжките спортни обувки за двата спорта е добре да имат леки гумени подметки, за да не се хлъзгат в залата. И още един съевет – нека са бели, за да не оставят следи.

Tagged on: